Twee mannen gewond na steekincident Pallasstraat

vrijdag 4 juni 2010

Een 25-jarige man uit Emmeloord en een 36-jarige man uit Nagele zijn donderdagvond rond 20.00 uur in Lelystad aangehouden. Zij worden verdacht van zware mishandeling gepleegd op de Pallasstraat in Emmeloord eerder die avond. Daarbij raakten een 21- en een 24-jarige man gewond. Zij werden vervoerd naar het ziekenhuis. De verdachten zijn inmiddels in verzekering gesteld. District Recherche Noord heeft een onderzoek ingesteld.
Rond 19.30 uur kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen dat er twee personen waren neergestoken op de Pallasstraat. Ter plaatsen werden de twee slachtoffers vlak bij een woning en op straat aangetroffen. De twee mannen waren met een steekwapen verwond en werden door ambulancepersoneel direct vervoerd naar het ziekenhuis. Ook medewerkers van een traumahelikopter verleende eerste hulp, waarna besloten werd om de nog onbekende man met de helikopter naar een specialistisch ziekenhuis in Amsterdam te vervoeren. Vlak na de melding werd er bekend dat de mogelijk daders gevlucht waren in een auto. Meerdere politie-eenheden vatte derhalve post op mogelijk vluchtroutes. Al gauw werd de rijdende auto gespot op de Houtribweg in Lelystad, waarna de bestuurder een stopteken kreeg. Door middel van een speciale procedure, waarbij de verdachten uit het voertuig worden gepraat, konden de mannen worden aangehouden. Het voertuig waar ze in reden werd in beslag genomen en afgesleept. Wat nu precies de aanleiding is geweest van de ruzie tussen alle betrokkenen is nog onbekend en zal worden onderzocht. De toestand van de beide slachtoffers op dit moment is nog onbekend.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmeloord | 112 alarmeringen Emmeloord | Goedkoop Tanken in Emmeloord | Supermarkten in Emmeloord | Weerbericht Emmeloord