Beroofd tijdens lift naar huis

vrijdag 27 november 2015

Emmeloord - Een 20 jarige man is in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 november beroofd van zijn bezittingen toen hij een lift kreeg naar huis. De recherche heeft de zaak in behandeling en is op zoek naar getuigen.

Die nacht rond 04.00 uur kreeg het slachtoffer op de lange Nering een lift aangeboden door drie á vier voor hem onbekende mannen. Hij had een café bezocht en kon met de mannen met de auto meerijden naar Urk, waarna hij voorin plaatsnam. Op de Karel Doormanweg stopte de bestuurder plotseling de auto en werd het slachtoffer ruw uit de auto getrokken. Hij werd vervolgens beroofd van zijn portemonnee en gouden schakelketting en moest op de grond blijven liggen, terwijl zijn belagers wegreden en hem achterlieten. Bij een boerderij in de buurt kon hij hulp zoeken. Later bleek dat uit zijn portemonnee een geldbedrag van 300 euro was gestolen.

Alle personen die in de auto zaten, hebben een donkergetinte huidskleur. Omdat het slachtoffer voorin de auto zat, kon hij zich alleen het signalement van de bestuurder herinneren. De bestuurder was ongeveer 25 jaar oud, had lang donker haar in een staart met vermoedelijk dreadlocks. De auto betrof een roodkleurige personenauto, een oud model uit de jaren negentig.

Weet u meer over deze beroving of weet u wie de daders zijn, neem dan contact op de recherche Lelystad via 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmeloord | 112 alarmeringen Emmeloord | Goedkoop Tanken in Emmeloord | Supermarkten in Emmeloord | Weerbericht Emmeloord