Politie zoekt getuigen mishandeling

woensdag 28 oktober 2015

Emmeloord - De politie onderzoekt de mishandeling op zondag 11 oktober van een 17-jarige jongeman uit Emmeloord. Hij liep door vuistslagen van een tot nu toe onbekende man letsel op aan zijn gezicht. Na behandeld te zijn aan zijn verwondingen, deed hij aangifte.

De mishandeling gebeurde rond 03.00 uur op de Lange Nering. Het slachtoffer stond met een vriendin nog wat na te praten na bezoek van een nabijgelegen horecagelegenheid. Het tweetal werd aangesproken door die onbekende man. Die meldde dat zij geluidsoverlast veroorzaakten voor omwonenden aan de achterzijde van de Lange Nering. Hierna duwde de onbekende man het slachtoffer achteruit. Een echtpaar van rond de 50 jaar, dat was komen aanlopen, probeerde nog tussenbeide te komen, maar dat mislukte. De onbekende man gaf het slachtoffer enkele rake vuistslagen in diens gezicht. Het slachtoffer rende daarop terug naar de horecagelegenheid. Daar werden zijn verwondigen behandeld door nog enkele aanwezige vrienden en een portier.

Het gaat om een blanke man, ongeveer 20 jaar, kort zwart haar, ongeveer 1.80 m. lang, met een fors postuur(sportschooltype). Hij droeg een rood vest.

De politie wil graag in kontakt komen met het ouder echtpaar en met een blanke vrouw, met opgestoken zwart krullend haar, die kleding droeg met een tijgerprint. Bovendien wil de politie weten of er nog andere personen zijn die informatie hebben over deze mishandeling. Zij kunnen bellen naar de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of dit melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online. 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmeloord | 112 alarmeringen Emmeloord | Goedkoop Tanken in Emmeloord | Supermarkten in Emmeloord | Weerbericht Emmeloord