Paard mogelijk mishandeld

woensdag 10 juni 2015

Nagele - In een wei aan de Havenweg is tussen maandagavond 8 juni en dinsdagochtend 9 juni een paard mogelijk het slachtoffer geworden van mishandeling.

Dinsdag omstreeks 12.00 uur kreeg de politie een melding dat ermogelijk sprake was van paardenmishandeling. De dierenarts had geconstateerd dathet dier verwondingen had rond de geslachtsdelen. De politie doet onderzoek ofsprake is van mishandeling.

Al enige tijd vindt in verschillende delen van het land plaatsonderzoek plaats naar mogelijke paardenmishandelingen. Tot nu toe is slechts ineen deel van de gevallen sprake van mogelijk menselijk handelen. Er zijn noggeen aanhoudingen verricht.

De politie neemt de paardenmishandelingen zeer serieus enhanteert een gecordineerde landelijke aanpak. Behalve in Midden-Nederlandspeelt dit probleem in nog vijf regionale politie-eenheden. Inmiddels is veelexpertise verkregen op dit thema.

De politie is gebaat bij alle informatie en verzoekt deze actiefte delen via het telefoonnummer 0900-8844 of via depolitiewebsite. Is er sprake van eenheterdaadsituatie, bel dan het alarmnummer 112.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmeloord | 112 alarmeringen Emmeloord | Goedkoop Tanken in Emmeloord | Supermarkten in Emmeloord | Weerbericht Emmeloord