Opgelicht door nepagenten

vrijdag 12 juni 2015

Marknesse - Donderdag 11 juni werden mannen geld afhandig gemaakt door een nepagent. De politie zoekt getuigen.

Rond 14.00 uur reed de man vanuit Marknesse richting Vollenhove,toen hij zich realiseerde dat hij verkeerd reed. Hij stopte op een parkeerhaven.Daar stopte een auto naast hem, waar een man aan de passagierskant uitstapte.Deze toonde hem een pasje in een hoesje en vroeg naar zijn papieren. De mandacht met politie te maken te hebben. Intussen maakte de auto die naast hemstond een bochtje, waardoor deze achter zijn auto kwam te staan. Hij, en zijndrie passagiers overhandigden desgevraagd hun papieren aan de man. De nepagentmaakte hen vervolgens hun geld afhandig, waarna hij naar de klaarstaande autoliep en snel wegreed over de rotonde richting de N333. Het slachtoffer probeerdede verdachten te volgen, maar raakte hen kwijt. Hij deed aangifte bij depolitie.

De vluchtauto is een zilverkleurige Audi A6 of A8, nieuw model,met Nederlands kenteken.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen dieook slachtoffer zijn geworden, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniemvia 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmeloord | 112 alarmeringen Emmeloord | Goedkoop Tanken in Emmeloord | Supermarkten in Emmeloord | Weerbericht Emmeloord