Politie ontdekt hennepkwekerij en amfetaminelaboratorium

donderdag 26 februari 2015

Espel - De politie heeft woensdag aan de Noordermiddenweg een hennepkwekerij van ruim 300 planten en een in deels werking zijnde amfetaminelab ontdekt. Alles is ontmanteld en vier verdachten werden aangehouden.

Naar aanleiding van een tip over een mogelijke hennepkwekerij,stelden agenten een onderzoek in bij een pand aan de Noordermiddenweg. Toenagenten het pand betraden, troffen zij drie personen aan. Later werd er nog eenvierde persoon bij het pand staande gehouden.

Bij onderzoek in en om het pand werd in een aangrenzende schuur eenlaboratorium aangetroffen. Ook in een losstaande schuur werd een hennepplantagevan ruim 300 planten gevonden. Het lab werd ontmanteld met ondersteuning van hetLandelijke Faciliteiten Ontmantelen. Uit onderzoek bleek het te gaan om eenlabrotorium waar gewerkt werd met amfetamine. De hennepplantage werd geruimd envernietigd, er bleek ook sprake te zijn van diefstal van stroom.

De vier personen die in het pand aanwezig waren zijnaangehouden. Dit betrof een 56-jarige man uit Raamsdonksveer, een 52-jarige manuit Breda, een 51-jarige man uit Breda en een 44-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats. Zij zitten vast voor verhoor en nader onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmeloord | 112 alarmeringen Emmeloord | Goedkoop Tanken in Emmeloord | Supermarkten in Emmeloord | Weerbericht Emmeloord