Twee aanhoudingen na diefstal van diesel

donderdag 12 maart 2009

In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.30 uur zijn twee mannen van 27 jaar oud afkomstig uit Emmeloord aangehouden. Zij worden verdacht van het stelen van brandstof. Bij controle van het voertuig waar ze in reden bleek in de kofferbak een aantal jerrycans met dieselolie te liggen. Na onderzoek bleek dat deze dieselolie afkomstig was uit een vrachtwagen in de omgeving van de Weegbrug op de Nagelerweg. Recherche Emmeloord heeft de zaak in onderzoek.
Op de Nagelerweg zagen politieagenten de auto van de twee verdachten rijden. Het voertuig kwam uit de richting van de Weegbrug en reed in de richting van de Nagelerstraat. Daar kreeg de bestuurder een stopteken. Bij het openen van de kofferbak lagen er enkele druipende jerrycans in. Direct werd er een link gelegd met de weegbrug waar de agenten de auto eerder had zien rijden. In de omgeving van de weegbrug werd een vrachtwagen aangetroffen waar de tankdop was verwijderd en er een plas diesel op de grond lag. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en de aangetroffen jerrycans met dieselolie zijn in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmeloord | 112 alarmeringen Emmeloord | Goedkoop Tanken in Emmeloord | Supermarkten in Emmeloord | Weerbericht Emmeloord