Recherche zoekt getuigen van plofkraak

donderdag 7 juli 2016

Emmeloord - De recherche is druk bezig met het onderzoek naar de plofkraak aan de Deel in Emmeloord. Getuigen die iets gezien hebben en/of informatie hebben over de vluchtroute van de verdachten, wordt verzocht zich te melden. In de nacht van zondag 3 op maandag 4 juli hoorden omwonenden een harde knal bij een pand aan de Deel. Het bleek dat de pinautomaat was opgeblazen waardoor enorme schade was ontstaan. Drie woningen werden uit voorzorg ontruimd. Nadat een explosievenverkenner vaststelde dat er geen explosieven meer aanwezig waren, konden de bewoners terug naar hun huis. De daders bleken geen buit te hebben meegenomen.

Door getuigen was gezien dat twee personen, in het donker gekleed, op een bromfiets of motor wegreden in de richting van Bant. Inmiddels is meer bekend over die vluchtroute. De daders reden over de Beursstraat, langs het Fairplay Casino, in de richting van de Van Boslaan. Vanuit daar reden ze richting de Acacialaan waar ze voor het laatst gezien zijn.

Heeft u informatie over wie deze plofkraak hebben gepleegd? Heeft u twee personen, in het donker gekleed en wellicht met hoge snelheid, zien rijden op een bromfiets of motor in de richting van Bant? Of heeft u ze op een andere locatie gezien? Belt u dan met de recherche in Emmeloord via 0900-8844 of doe melding via www.politie.nl. Anoniem reageren kan ook door te bellen met 0800-7000 of door melding te doen via M-online.

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmeloord | 112 alarmeringen Emmeloord | Goedkoop Tanken in Emmeloord | Supermarkten in Emmeloord | Weerbericht Emmeloord